30
жовтня в ОВПУМТС проходила міжнародна
3-тя межрегіональна студентська
науково практична конференція «Сучасні проблеми готельного бізнесу та
ресторанної справи».З власним дослідженням на тему «Сучасні тенденції типізації закладів
ресторанного господарства півдня України»
виступила Жила Вероніка Олександрівна студентка 3 курсу.Науковим керівником дослідження була викладач Алябєва Л.Г.
Популярные сообщения из этого блога
Інформація для студентів ВПУ ІІІ курс
Завдання на час карантину Опрацюйте нові теми і дайте відповіді на запитання. Домашнє завдання переслати на електронну адресу alludgeor207@gmail.com В рядку "тема" указати номер групи і прізвище Групи 31 і 35 12.03. Аналіз динаміки витрат підприємства. Д.З. Заповнити таблицю. Зробити Аналіз (див Додаток 1 ) Тести 16.03 «Ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства» Д.З АветісоваА.О. Консп. Лекцій .№3 с 33-37. Краткий конспект. Розробити, в якості прикладу, калькуляційну картку однієї страви (можна використовувати калькуляційну картку з підприємства практики.0 19.03 Валовий доход на підприємствах ресторанного господарства . Д.З. Аветісова А.О. Консп. Лекцій р.9с.92-95 23.03 Аналіз динаміки валового доходу на підприємствах ресторанного господарства . Д.З. На основі власних даних про товарообіг підприємства і використовуючи таблицю (.9.1с.94)розрахуйте валовий прибуток: якщо рівень валового прибутку минулого і поточно...
ЧТО ЖДЕТ РЫНОК РЕСТОРАННОГО БИЗНЕСА В 2020 ГОДУ?
Ресторанный рынок длительное время показывал ощутимые темпы роста. И, если в 2017-м году количество заведений, превысив показатели докризисного 2013-го года, в краткосрочной перспективе предвещало оптимистичные прогнозы, то по прошествии некоторого времени 2020-й год являет определенные перемены в тенденциях рынка. Эксперты рынка оценивают его объемы примерно в 1,15 млрд. долларов США. Общее количество заведений по стране оценивается в 15 – 16 тысяч, их них около 1800 - столичные. Прежде мы наблюдали уверенный рост рынка, одним из критериев такого роста выступало в т.ч. увеличение ресторанов на 200 – 300 человек, которые, как правило, достаточно уязвимы к кризисным тенденциям. К примеру, в Киеве за 2017-й год было открыто примерно 10 таких заведений. Между всем прочим, не стоит забывать, что наблюдаемый в последние годы бум ресторанного бизнеса необходимо рассматривать только в аспекте освоения докризисных показател...
Комментарии
Отправить комментарий